Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Våra köpvillkor

Följande köpvillkor gäller för konserter med Helsingborgs Symfoniorkester.

VID INSTÄLLD KONSERT
Alla som har köpt biljett till en konsert som är inställd blir kontaktade av oss via mejl och/eller sms. Vid inställt evenemang har du rätt att boka om din biljett, få ett tillgodohavande eller pengarna tillbaka. Merkostnader för resa och logi ersätts ej.

  • Har du köpt dina biljetter på webben kommer du automatiskt att få tillbaka dina pengar på det bankkonto som användes vid köpet. Observera att återbetalningen eventuellt registreras på samma datum som inköpsdagen. Det kan dröja upp till fyra veckor innan pengarna kommer in på kontot på grund av hög belastning hos bokningsbolaget AXS. Har du frågor, ring AXS på 0771-45 46 00. Ha ditt ordernummer/bokningsnummer tillhands.
  • Har du köpt dina biljetter i vår biljettkassa eller via något av våra biljettombud tar du kontakt med inköpsstället. Ta då med dig dina biljetter och bankkort för kreditering. Har du frågor, kontakta konserthuset@helsingborg.se eller 042-10 42 70. Ha ditt ordernummer/bokningsnummer tillhands.

TILLFÄLLIGA KÖPVILLKOR
För att det ska kännas tryggt att köpa biljetter i coronatid har vi anpassat våra köpvillkor tillfälligt. Det innebär att man under en period kan boka om sin biljett eller få ett tillgodohavande om man kontaktar oss senast 24 timmar innan föreställningen. För att lösa in ditt tillgodohavande behöver du ha med dig dina biljetter till biljettkassan. Våra tillfälliga villkor gäller tillsvidare.

KONTANTFRITT
Helsingborgs Konserthus är kontantfritt. Det går bra att betala med kort.

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE
Du kan även köpa biljetter hos Dunkers kulturhus, Helsingborgs stadsteater, Sofiero slott och slottsträdgård.