Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Konserthuset är anpassat för alla

Konserthuset har hörslingor i både Stora och Lilla salen. På fasaden mot Drottninggatan finns en hiss för rullstol och ledsagare. I konsertlokalerna hittar du särskilda platser för rullstolar. Vill du boka en rullstolsplats? Kontakta biljettkassan på tel: 042-10 42 80.

Hissmått

Hiss till receptionen och Lilla salen är 90 cm bred och 1,1 m djup.
Hiss till Stora salen är 90 cm bred och 1,4 m djup.

Garderob

Av utrymnings- och säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in ytterplagg eller skrymmande föremål i konsertsalarna. Därför hänvisar vi alla besökare till våra bemannade garderober. Det går inte heller att ta in barnvagn eller rollator i konsertsalarna. Se anvisad plats! Vid externa arrangemang kostar det 20 kronor att hänga in din jacka i garderoben. Det går bra att betala med kontanter, kort eller swish i garderoben. Som abonnent har du fri garderob på alla abonnemangskonserter mot uppvisande av ditt abonnemangskort.

Minska din kötid i garderoben

Betala din garderobsavgift i förväg i samband med ditt biljettköp, på nätet eller i biljettkassan. På så vis underlättar vi hanteringen i garderoben och kan minska kötiden. Du kan betala garderobsavgiften både på webben och i biljettkassan. Förbered dig gärna genom att ta av dina ytterkläder innan du kommer fram till disken och ha ditt betalmedel lättillgängligt.

Toaletter

Toaletter finns i foajén, både till höger och till vänster när du går upp mot Stora salen. Bakom Bar & Café Markelius och vid Lilla Salen finns ytterligare ett tiotal toaletter för konsert- och konferensbesökare. Handikapptoalett finns vid hissen.

Salongsplaner

Stora salen: Rymmer 849 platser.


Lilla salen: Rymmer cirka 245 platser.

Vid inställt evenemang

Du som kund ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. I händelse av inställt evenemang har du rätt att byta din biljett till ett annat datum eller få pengarna tillbaka. Har du köpt dina biljetter på webben, kommer du automatiskt att få tillbaka dina pengar på det bankkonto som användes vid köpet. Vid frågor angående köp via webben kontaktar du Transticket på telefon 0771-45 46 00 – Ha ditt ordernummer/bokningsnummer tillhands.

Har du köpt dina biljetter på evenemangets spelplats eller via något av våra biljettombud tar du kontakt med inköpsstället, ta då med dig dina biljetter och eventuellt bankkort för kreditering. Ditt återköp skall ske inom 2 veckor.

Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter. Eventuella merkostnader för resa, logi etcetera ersätts ej av arrangören eller spelplatsen.

Vid köp av biljetter

Läs mer om vad som gäller vid biljettköp på ”HALLÅ KONSUMENT”.