Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Om covid-19 och ditt besök hos oss

Kära publik!
Den senaste tidens utveckling av covid-19 har skapat rubriker runt om i världen. Vi har full respekt för situationen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi genomför därför ett begränsat utbud av vårens föreställningar/konserter där antalet besökare och personal tillsammans inte överstiger 500 personer. Vi gör även en riskbedömning inför varje enskild föreställning. Situationen förändras snabbt och vi kan behöva ompröva våra beslut med kort varsel. Vi kontaktar alltid alla biljettköpare som berörs av inställda föreställningar eller andra slags begränsningar via mejl och informationen på den här sidan är ständigt uppdaterad.

Besök inte Helsingborgs Konserthus om:

  • du har symtom, även lindriga, på luftvägsinfektion eller förkylning.
  • du är över 70 år.
  • du tillhör en riskgrupp.

Önskar du boka om din biljett? Det går bra att boka om eller byta mot ett tillgodohavande. Läs mer längre ner på denna sida.

Förändringar i vårt program


Smokie ”The Golden Hits Tour”.
Arrangören har valt att flytta fram datumet för konserten från 20 mars till 29 september 2020. Du som har köpt biljett kontaktas via e-post.

Bamse och Lova Sjunger & Dansar. Arrangören har valt att flytta fram datumet för konserten från 22 mars till 20 september klockan 14.00. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet! Du som har köpt biljett kontaktas via e-post. För information och frågor om biljettköp, läs mer på arrangörens hemsida.

Lisa Nilsson.
Arrangören har valt att flytta fram datumet för konserten från 28 mars till 6 september klockan 18.00. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet! Du som har köpt biljett kontaktas via e-post.

Smith & Thell. Arrangören har valt att flytta fram datumet för konserten från 29 mars till 28 september klockan 19.30. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet! Du som har köpt biljett kontaktas via e-post.

Hanne Boel.
Arrangören har valt att flytta fram datumet för konserten från 3 april till 10 december klockan 20.00. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet! Du som har köpt biljett kontaktas via e-post.

Petter. Arrangören har valt att flytta fram datumet för konserten från 4 april till 8 november klockan 19.30. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet! Du som har köpt biljett kontaktas via e-post. Läs mer på arrangörens hemsida.

Magnus Carlsson. Arrangören har valt att flytta fram datumet för konserten från 12 april till 12 september klockan 19.30. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet! Du som har köpt biljett kontaktas via e-post. Läs mer på arrangörens hemsida.

Abborn – Generation ABBA – Greatest hits. Arrangören har valt att flytta fram datumet för konserten från 24 april till 27 november klockan 19.30. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet! Du som har köpt biljett kontaktas via e-post.

Carl Stanley. Arrangören har valt att flytta fram datumet för standupshowen från 25 april till 12 december klockan 19.30. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet! Du som har köpt biljett kontaktas via e-post.

Shan Atci – Kians Baba. Arrangören har valt att flytta fram datumet från 18 april till 5 september klockan 18.00. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet! Du som har köpt biljett kontaktas via e-post.

Bebiscafé.
Bebiscaféet är inställt från och med 25 mars med anledning av den rådande situationen med covid-19. Vi ser fram emot att se våra minsta besökare i huset snart igen!

Våra köpvillkor

Inställd föreställning
Alla som har köpt biljett till en föreställning/konsert som är inställd blir kontaktade av oss via mejl. Vid inställt evenemang har du rätt att byta din biljett till en annan föreställning/konsert, få ett tillgodohavande eller pengarna tillbaka.

  • Har du köpt dina biljetter på webben kommer du automatiskt att få tillbaka dina pengar på det bankkonto som användes vid köpet. Vid frågor angående köp via webben kontaktar du biljettbolaget AXS på telefon 0771-45 46 00. Ha ditt ordernummer/bokningsnummer tillhands.
  • Har du köpt dina biljetter i vår biljettkassa eller via något av våra biljettombud tar du kontakt med inköpsstället. Ta då med dig dina biljetter och eventuellt bankkort för kreditering.

OBSERVERA. Vid inställt evenemang återbetalas ej eventuella service- och distributionsavgifter. Eventuella merkostnader för resa, logi etcetera ersätts ej av arrangören eller spelplatsen.

Tillfälliga ändringar i våra köpvillkor

Har du köpt biljett till en föreställning/konsert och av någon anledning vill vänta med ditt besök så kan du boka om din biljett eller byta den till ett tillgodohavande.

  • Om du vill byta din biljett till en annan föreställning – ta kontakt med vår biljettkassa.
  • Om du vill byta din biljett till ett tillgodohavande ber vi dig att avvakta med att kontakta oss. I nuläget har vi inte den tekniska lösningen färdig för hur du som kund erhåller tillgodohavandet. Vi ber om ditt överseende och tålamod. Håll i din biljett, den är ditt värdebevis. Informationen uppdateras här på hemsidan!

Vi har för närvarande högt tryck i våra biljettkassor och ber om din förståelse.
Den tillfälliga ändringen i köpvillkoren gäller från och med 14 mars och för biljetter till våra egna produktioner och gästspel våren 2020. Tillgodohavanden som utfärdats med anledning av de tillfälligt ändrade köpvillkoren ska lösas in senast 31 maj 2020.

Föreställningar under våren 2020 som inte är våra egna produktioner och därför omfattas av den externa arrangörens köpvillkor: Smokie, Bamse, Lisa Nilsson, Smith & Thell, Hanne Boel, Petter, Magnus Carlsson, Shan Atci , Abborn och Carl Stanley.

INFORMATIONEN PÅ DEN HÄR SIDAN UPPDATERAS KONTINUERLIGT
Sidan uppdaterades 2020-03-27 kl. 08.50.