Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Kära publik!

Helsingborgs Konserthus har pausat den publika verksamheten till följd av pandemin och myndigheternas publikrestrektioner.

Fram till att Helsingborgs Konserthus kan öppna för publik igen fortsätter vi att erbjuda konserter via våra digitala kanaler. Varje onsdag klockan 18.00 presenterar Helsingborgs Symfoniorkester ett musikprogram online – Musik för nyfikna. Programmen innehåller kammarmusik, samtal, önskemusik och andra inslag.

Här kan du lyssna på våra inspelade konserter.

Läs mer om förändringar i vårt program.

Informationen på den här sidan uppdateras kontinuerligt.


VÅRA KÖPVILLKOR

Vid inställd konsert eller föreställning

Alla som har köpt biljett till en föreställning/konsert som är inställd blir kontaktade av oss via e-post eller sms. Vid inställd konsert med HSO har du rätt att byta din biljett till en annan konsert, få ett tillgodohavande eller pengarna tillbaka. Konserter som inte är våra egna produktioner omfattas av den externa arrangörens köpvillkor. Merkostnader för resa, logi etcetera ersätts ej av arrangören eller spelplatsen.

 • Har du köpt dina biljetter på via webben kommer du automatiskt att få tillbaka dina pengar på det bankkonto som användes vid köpet. Observera att återbetalningen registreras på samma datum som inköpsdagen.
 • Har du köpt dina biljetter i vår biljettkassa eller via något av våra biljettombud tar du kontakt med inköpsstället. Ta då med dig dina biljetter och bankkort för kreditering.
 • Konserter som inte är våra egna produktioner omfattas av den externa arrangörens köpvillkor.
 • Återköp vid användande av Helsingborg stads julklapp.Har du köpt en biljett med  Helsingborg stads julklapp och evenemanget blivit inställt så har du rätt till ett tillgodohavande motsvarande samma belopp som julklappen. Om du köpt biljett till en extern aktörs evenemang är det aktörens villkor som gäller vid flyttat/inställt evenemang.
  Om du vid köptillfället handlade för mer än julklappens värde så sätts överskjutande del in på ditt konto och du får ett tillgodohavande motsvarande julklappens värde.
  Ta med dig biljetten till vår biljettkassa på Helsingborgs Konserthus eller Helsingborgs stadsteater. Vår personal hjälper dig med att utfärda ett tillgodohavande.
  Tillgodohavandet:
  – Kan användas till alla våra produktioner och evenemang som vi säljer biljetter till
  – Är giltigt till 31 december 2021.
  – Utfärdas på hela värdet för julklappen, dock ej för serviceavgiften
  – Utfärdas inte om återbetalning redan gjorts enligt ordinarie köpvillkor

Uppdaterad 2020-12-21 13.26