Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Pernilla Wahlgren har Hybris

Hon kom – Hon sågs – Hon sponsrades

Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000
av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.

Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna
Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.

VIKTIG INFORMATION
Arrangören har beslutat att flytta fram föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris med anledning av myndigheternas publikrestriktioner. Nytt datum är 27 februari 2022.

Biljetter köpta till 13 december 2020 och 20 maj 2021 gäller till det nya datumet. För mer information om återbetalningsregler gällande Lifelines evenemang och covid-19 se lifeline.se/corona.

Medverkande
Pernilla Wahlgren
Hanna Hedlund
Ola Forssmed
Måns Nathanaelson
Kim Sulocki
Arrangör
Lifeline Entertainment AB
HSO Play

Lyssna gratis på musik från Helsingborgs Symfoniorkester – när och var du vill.

Se & lyssna här
Pausa i Markelius Bar & Café

I Markelius Bar & Café kan du ta ett glas vin och en räksmörgås innan konserten eller njuta av nybryggt kaffe och en kaka i pausen. Serveringen öppnar 1,5 timme innan konsert.

Läs mer