Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
  • Konsertdatum: 3 apr 2020

Hanne Boel – Akustisk konsert

Efter en lång väntan kommer en av Danmarks största sångare Hanne Boel tillbaka med ett nytt album 2020. Albumet följs upp av en konsert i Sverige.

Hanne Boel har inte besökt Sverige sedan slutet av 00-talet, men nu är hon redo att träffa scenen på Helsingborgs Konserthus 3 april 2020.
Hanne Boel fick sitt genombrott på 1980-talet med albumet ’Black Wolf’, och hon har sedan släppt inte mindre än 20 album och vunnit otaliga priser. Hennes mest kända låtar inkluderar ’Don’t Know Much About Love’, ’Black Wolf’, ’Talk It Out’ och ’(I Wanna) Make Love to You’ och ’Light in Your Heart’.

Hennes besök i Sverige kommer att vara henne och hennes unika akustiska liveuppställning som består av 2 gitarrer/kör och Hanne Boel själv. Förbered dig på att höra hits från Hanne Boels långa karriär i kombination med helt nya låtar och personliga tolkningar av älskade låtar från andra låtskrivare. Som en trio har detta lag spelat kritikerrosade konserter i både Danmark och Norge under de senaste åren. Nu är det dags att besöka Sverige.

Videorna nedan ger publiken en god känsla av sin interaktion och spår:
Lyssna på ‘No Love At All’ Klicka här.
Lyssna på ‘Black Wolf’ Klicka här.

Medverkande: Hanne Boel
Arrangör: The Artist