Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Som konsertabonnent kan du luta dig tillbaka och bara njuta. Du slipper köer och har din fasta plats under hela konsertserien.

Med något av våra förmånliga abonnemang får du uppleva mer samtidigt som du betalar mindre. Som abonnent får du ett lägre pris per biljett och din egen plats i salongen. Du kan när som helst låta en familjemedlem eller vän gå på konsert i ditt ställe. Skulle du få förhinder eller vilja byta en konsertkväll mot en annan hör du bara av dig så ordnar vi det mot en liten administrationsavgift. Sist men inte minst så har du även 20% rabatt när du köper lösbiljetter till övriga konserter med Symfoniorkestern. Som bonus gäller samma rabatt på alla Helsingborgs stadsteaters egenproducerade föreställningar.

Prova du också. Välkommen till en inspirerande och färgrik musikalisk resa!

TORSDAG. Liten | mellan | stor
Med torsdagsserierna vill vi bjuda på de stora klassiska verken, men också fördjupa upplevelserna genom att spela musik som hör hemma på världens alla konserthus.

SÖNDAG. Liten | mellan | stor
I Helsingborg har vi sedan många år presenterat en spännande söndagsserie, fylld med konserter som börjar redan klockan 18.00. Under säsongen spelar vi symfonier, instrumentalkonserter och starka verk från flera århundraden.

AFTER WORK.
Har du aldrig besökt våra After Work- konserter är det hög tid att göra det! Konceptet är lika enkelt som genialt: mat – mingel – musik! Ta med dig kolleger, vänner eller din partner och gör onsdagskvällen till en trevlig händelse mitt i veckan.

FAMILJ.
Helsingborgs Symfoniorkester möter varje år tusentals barn och unga i samband med våra skolkonserter. Under säsongen spelar vi efterfrågade och uppskattade konserter i vår familjeserie där barn, unga och vuxna kan samlas för att uppleva musik av högsta klass.